• SOFTWARE TEST & VERIFICATION


    Tritech erbjuder experttjänster inom test och verifiering, från utveckling av teststrategi och testtekniker, enskilda testexperter till kompletta testteam för kortare eller längre åtaganden. Fokus ligger inom test och verifiering av inbyggd mjukvara och industriella applikationer ofta med höga krav på tillgänglighet, säkerhet och tillförlitlighet. Test är alltid en integrerad del av utvecklingen och arbetssättet förutsätter en hög grad av automatisering.

2000-06-06

Software Test & Verification

Tritech erbjuder experttjänster inom test och verifiering, från utveckling av teststrategi och  testtekniker, enskilda testexperter till kompletta testteam för kortare eller längre åtaganden. Fokus ligger inom test och verifiering av inbyggd mjukvara och industriella applikationer ofta med höga krav på tillgänglighet, säkerhet och tillförlitlighet. Test är alltid en integrerad del av utvecklingen och arbetssättet förutsätter en hög grad av automatisering.

Våra ingenjörer brinner för test och utveckling av mjukvara med hög kvalitet. Alla testingenjörer på Tritech är ISTQB certifierade på minst grundnivå. Vi erbjuder också våra kunder utbildningspaket för ISTQB kombinerat med testautomatisering och utveckling av testramverk.

TJÄNSTER

  • Kompletta testteam
  • Införande av testautomatisering
  • Utbildning inom test, ISTQB och testramverk
  • Testutvecklare från enhets- till systemtest
  • Testledare, för kortare eller längre åtaganden

 

Du har visionen – vi har lösningen!
Kontakta oss.