Hem

  • Det finns alltid en optimal lösning

    Jag har arbetat nationellt och internationellt i embedded- och IT-industrin sedan mer än 20 år tillbaka. Erfarenhet kommer från såväl större verksamheter som entreprenörsföretag med en fokus på att bygga kundnära, lösningsorienterade och lönsamma organisationer. Lösningen är fokus för mig. Bra och effektiva lösningar innebär i princip alltid bra affärer för såväl kund som leverantör. Min huvudprioritering är att alltid fullfölja våra åtagande och nå slutmålen, vägen till den optimala lösningen kan variera. Det centrala är att resultatet blir bra och att vi vågar ha teknikhöjd och att vara innovativa. Det brukar betyda nöjda kunder. NÖJDA KUNDER är min ledstjärna.

  • Tillsammans kan vi göra skillnad


    Vad kännetecknar världens bästa jobb? Svaret är självfallet olika för olika människor. Jag blir extremt engagerad av att bygga. Jag är också mycket teknikintresserad, vilket jag har stor glädje och nytta av genom livet. Som VD för Tritech Göteborg möter jag kunder som jag bygger långsiktiga relationer med och får därigenom insikt i mina kunders tekniska utmaningar. I mitt jobb omges jag av människor som har en passion för teknik och som hjälper våra kunder att bygga unika lösningar. Att tillsammans utveckla affärer, människor och teknik är mitt ”världens bästa jobb”.


  • Attityd är allt!


    Med rätt attityd och engagemang kommer man betydligt längre. Jag har en stark drivkraft att vilja förändra. Tycker inte man skall vara rädd för att ändra saker. Våga testa nytt! Det kan ju bli bättre! Jag är av tron att med rätt attityd och engagemang kan man klara av ett uppdrag, projekt eller jobb, även om det är bortanför den nuvarande erfarenheten och kompetensen. Jag drivs av att bygga och utveckla team som fungerar för ändamålet.