Hem

 • Att kunna erbjuda allt

  Jag har mer än 10 års erfarenhet av försäljning utav embeddedprodukter med integration av kunds mjukvara och har tidigare jobbat på bland annat Elektronix. Min roll på Tritech som Strategic Account manager innebär fokus på produkt och lösningsaffärer. Rollen innebär ansvar för både produkter och lösningar, en kombination av hård- och mjukvara och jag ser Tritech som ett mycket spännande bolag. Självklart finns det utmaningar som det faktum att många projekt tar lång tid och tajming spelar stor roll för framgång, men det är unikt att kunna erbjuda kunden kompletta system med både hård- och mjukvara och det är något jag är stolt över att vara del av.


 • Kreativitet & Struktur


  Jag har en lite ovanlig 50/50-delning av kreativitet och struktur i min personlighet. Det finns inget som är så inspirerande för mig som att sitta i ett rum fullt med kloka hjärnor som tillsammans spånar på ett nytt sätt att nå ut. Samtidigt känner jag stor belöning av att skapa struktur, sortera och planera. Här får jag den perfekta blandningen mellan struktur och kreativitet, vilket gör mitt jobb fantastiskt kul och vansinnigt stimulerande.


 • Nyfiken på ny teknik


  För mig är tydlighet och kommunikation viktigt för en god kundrelationen. Både kund och leverantör måste ha klart för sig vad som förväntas av varandra. Även det snårigaste projekt kan redas ut med lite ordning och reda och god kommunikation. En karriär präglad av ledarskap och projektledning har nu lett mig till Tritech där jag framför allt jobbar med projektledning, teamledning och Production Test Factory.


 • Ekonomi, administration - och trivsel!


  Jag tycker om ordning och reda och då är ekonomi något som passar bra, eftersom det finns ramar att hålla sig inom och deadlines att följa, man gör något, det blir klart och ”läggs åt sidan”. Egentligen är jag inte alls en sifferperson, utan trivs med människor och att få se till den allmänna trivseln på kontoret. Nästan varje dag bjuder på nya små överraskningar och man lär sig mycket om de människor man arbetar med, det är riktigt kul!

 • Det finns alltid en optimal lösning

  Jag har arbetat nationellt och internationellt i embedded- och IT-industrin sedan mer än 20 år tillbaka. Erfarenhet kommer från såväl större verksamheter som entreprenörsföretag med en fokus på att bygga kundnära, lösningsorienterade och lönsamma organisationer. Lösningen är fokus för mig. Bra och effektiva lösningar innebär i princip alltid bra affärer för såväl kund som leverantör. Min huvudprioritering är att alltid fullfölja våra åtagande och nå slutmålen, vägen till den optimala lösningen kan variera. Det centrala är att resultatet blir bra och att vi vågar ha teknikhöjd och att vara innovativa. Det brukar betyda nöjda kunder. NÖJDA KUNDER är min ledstjärna.


 • Engagemang gör skillnad!


  Engagemang och viljan att alltid göra ett bra jobb är något som beskriver mig. På Tritech är jag ytterst ansvarig för utvecklingsorganisationen Expert Services. I den rollen brinner jag starkt för att sätta ihop teamen med rätt person på rätt plats och målet att alltid uppfylla kundernas förväntningar och få medarbetare som trivs med det de gör på dagarna.
 • MIN ROLL PÅ TRITECH


  Team chef för ett 20-tal konsulter.
  Jag matchar konsulterna med uppdrag som passar och bidrar till att utveckla dem i den riktning som de vill ta sig. I rollen ingår även att jobba med hela Tritechs strategi, rekrytering och inte minst att få alla att trivas på Tritech.

 • Perfektion i kundrelationen

  Jag har en bakgrund inom distribution av elektronikkomponenter, men har i mer än 20 år arbetat med det vi idag kallar embedded computing, alltså moduler, kort och system för inbyggnads-marknaden. Under åren har jag varit med och byggt upp sådan verksamhet i bolag som Arrow och Hectronic, och nu har jag i Tritech hittat en perfekt matchning mellan färdiga COTS-plattformar och OEM-kundernas krav på kompletta och anpassade lösningar med helhets-åtagande. Att skapa nytta för kunderna och göra dem nöjda är min viktigaste drivkraft, vilket är det enda sättet att skapa långsiktigt lönsamma affärer för båda parter. Engegemang, entusiasm och kunskap om produkterna och kunderna, tror jag är kännetecknande för mig i säljarbetet.

 • Med kundnytta i fokus


  Jag brinner för sätta mig in i min kunds situation och hitta lösningar som ger win/win. Har haft förmånen att jobba med affärs- och produktutveckling i snart 30 år. Hos Tritech har jag hittat den i särklass starkaste ”verktygslådan” av innovativa och kompetenta kollegor – ser inga gränser för vad vi kan åstadkomma tillsammans! Brinner för att skapa affärsnytta genom hållbara och konkurrenskraftiga produkter, lösningar och tillvägagångssätt. Genom odelad öppenhet, samverkan och viljan att förstå varandras behov och möjligheter hittar vi alltid vettiga affärsupplägg för vår kund-/leverantörsrelation.

 • Attityd är allt!


  Det som avgör skillnaden mellan företag som är framgångsrika jämfört med mer normalpresterande är på många sätt beroende av företagskulturen. Jag tror väldigt mycket på att leda ett företag med tydliga visioner, på ett stöttande sätt. I kombination med mycket humor gör det arbetsmiljön till en stimulerande verksamhet som är positiv för såväl personal som kunder. Att varje dag ha rätt attityd till vårt arbete och att gemensamt skapa värde för våra kunder kommer fortsätta vara anledningen till Tritechs framtida tillväxt.


 • Tritech är ett självklart val!


  ...om man gillar en platt organisation med stark teamkänsla, som liksom jag tror att har man en vilja och drivkraft är allt möjligt. Att bidra till ett kundfokus där vi snabbt kan plocka upp och agera på de utmaningar våra kunder ställs inför inom de teknikområden vi ser som strategiska för Tritech.


 • Attityd är allt!


  Med rätt attityd och engagemang kommer man betydligt längre. Jag har en stark drivkraft att vilja förändra. Tycker inte man skall vara rädd för att ändra saker. Våga testa nytt! Det kan ju bli bättre! Jag är av tron att med rätt attityd och engagemang kan man klara av ett uppdrag, projekt eller jobb, även om det är bortanför den nuvarande erfarenheten och kompetensen. Jag drivs av att bygga och utveckla team som fungerar för ändamålet.