Hem

 • Att kunna erbjuda allt

  Jag har mer än 10 års erfarenhet av försäljning utav embeddedprodukter med integration av kunds mjukvara och har tidigare jobbat på bland annat Elektronix. Min roll på Tritech som Strategic Account manager innebär fokus på produkt och lösningsaffärer. Rollen innebär ansvar för både produkter och lösningar, en kombination av hård- och mjukvara och jag ser Tritech som ett mycket spännande bolag. Självklart finns det utmaningar som det faktum att många projekt tar lång tid och tajming spelar stor roll för framgång, men det är unikt att kunna erbjuda kunden kompletta system med både hård- och mjukvara och det är något jag är stolt över att vara del av.

 • Det finns alltid en optimal lösning

  Jag har arbetat nationellt och internationellt i embedded- och IT-industrin sedan mer än 20 år tillbaka. Erfarenhet kommer från såväl större verksamheter som entreprenörsföretag med en fokus på att bygga kundnära, lösningsorienterade och lönsamma organisationer. Lösningen är fokus för mig. Bra och effektiva lösningar innebär i princip alltid bra affärer för såväl kund som leverantör. Min huvudprioritering är att alltid fullfölja våra åtagande och nå slutmålen, vägen till den optimala lösningen kan variera. Det centrala är att resultatet blir bra och att vi vågar ha teknikhöjd och att vara innovativa. Det brukar betyda nöjda kunder. NÖJDA KUNDER är min ledstjärna.

 • Perfektion i kundrelationen

  Jag har en bakgrund inom distribution av elektronikkomponenter, men har i mer än 20 år arbetat med det vi idag kallar embedded computing, alltså moduler, kort och system för inbyggnads-marknaden. Under åren har jag varit med och byggt upp sådan verksamhet i bolag som Arrow och Hectronic, och nu har jag i Tritech hittat en perfekt matchning mellan färdiga COTS-plattformar och OEM-kundernas krav på kompletta och anpassade lösningar med helhets-åtagande. Att skapa nytta för kunderna och göra dem nöjda är min viktigaste drivkraft, vilket är det enda sättet att skapa långsiktigt lönsamma affärer för båda parter. Engegemang, entusiasm och kunskap om produkterna och kunderna, tror jag är kännetecknande för mig i säljarbetet.

 • Med kundnytta i fokus


  Jag brinner för sätta mig in i min kunds situation och hitta lösningar som ger win/win. Har haft förmånen att jobba med affärs- och produktutveckling i snart 30 år. Hos Tritech har jag hittat den i särklass starkaste ”verktygslådan” av innovativa och kompetenta kollegor – ser inga gränser för vad vi kan åstadkomma tillsammans! Brinner för att skapa affärsnytta genom hållbara och konkurrenskraftiga produkter, lösningar och tillvägagångssätt. Genom odelad öppenhet, samverkan och viljan att förstå varandras behov och möjligheter hittar vi alltid vettiga affärsupplägg för vår kund-/leverantörsrelation.


 • Tritech är ett självklart val!


  ...om man gillar en platt organisation med stark teamkänsla, som liksom jag tror att har man en vilja och drivkraft är allt möjligt. Att bidra till ett kundfokus där vi snabbt kan plocka upp och agera på de utmaningar våra kunder ställs inför inom de teknikområden vi ser som strategiska för Tritech.