2016-11-07

Tritech har ordet
på Embedded Conference Scandinavia 2016

Embedded Conference Scandinavia 2016

Dags för Embedded Conference Scandinavia 2016!

ECS är ett efterlängtat event som med åren vuxit till Nordens ledande Embedded och IoT- händelse och två heldagar fullpackade med föreläsare, workshops och företagens mässmontrar. Tritech, som med sina 25 år i branschen har en hel del att bidra med, är naturligtvis på plats för att dela med sig av våra erfarenheter om de produkter och trender som breder ut sig på marknaden. Kom och hälsa på oss i vår monter (nr. 56), var med och delta i tävlingar med fina priser och lyssna på när våra kunniga kollegor Patrik Björklund och Simon Elén föreläser. (Mer om detta längre ner)

4 steg för att göra dig redo för detta års konferens!

Hur gör du nu då, för att inte missa något viktigt detta event? Här kommer fyra steg för att se till så du har 100% koll inför Embedded Conference Scandinavia 2016 i Kistamässan.

 1. Registrera dig online
  Du vill såklart inte missa att Registrera Dig som deltagare till mässan, som ett naturligt första steg för att känna dig helt på det gröna med att du kommer in (gratis online).
 2. Ladda ner programmet
  Slipp leta upp programmet på plats, ladda ner PDFen och få en solklar överblick av de två ECS-dagarna som är fullpackade med föreläsningar och spännande visningsmontrar. Här får du även reda på vad våra egna talare, Patrik Björklund och Simon Elén skall prata om (sidorna 5 och 6).
 3. Hålla koll på LinkedIn-gruppen
  Supersättet att vara totalt uppdaterad med det senaste inom ECS 2016 är ju naturligtvis att gå med i gruppen på LinkedIn: Embedded Conference Scandinavia. Här postar man löpande om det senaste uppdateringarna rörande mässan.
 4. Kika på Tritech i sociala medier – så missar du inget viktigt!
  Du har ju naturligtvis stenkoll på allt som Tritech bjuder på genom att gilla oss i sociala medier.

  Vi finns på:

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  … för att inte tala om vår egna Blogg
  Du kan dessutom skriva upp dig på Nyhetsbrevet

Om vi inte ses innan dess i några av forumen ovan, så hoppas vi verkligen att vi ses på Embedded Conference Scandinavia 2016!